Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, dinsdag 21 april 2015- Aan de Drentelaan in Son en Breugel is dinsdagmiddag een houtopslag uitgebrand. De stapel hout onder een afdak naast een hoekwoning vatte rond 15.40 uur vlam. Omdat het om een uitslaande brand zou gaan rukte de brandweer meteen met groot materieel uit. In de houtopslag stonden twee kunststof gasflessen. Dit werd door bewoner van het huis meteen bij de brandweer gemeld waardoor die daar rekening mee kon houden en op de juiste manier kon inzetten. De gasflessen zorgden echter niet voor problemen omdat die door de hitte vanzelf smolten en het gas daardoor op een veilige manier kon 'ontsnappen' en verbanden. Zo konden de flessen in tegenstelling tot stalen flessen niet exploderen.

De brandweer zette een snel interventievoertuig (SIV) en blusvoertuig in en had de brand zo snel onder controle. Het vuur sloeg niet over op de woning en er zou ook geen rook naar binnen zijn getrokken. Over de oorzaak van de brand is volgens de brandweer niets bekend. Er is niemand gewond geraakt. Stichting Salvage is door de brandweer opgeroepen om namens de brandverzekeraar van de bewoners de eerste noodzakelijke maatregelen te nemen.

Bron: www.112brabant.nl | Gabor Heeres
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner