Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

De brandweer van Son en Breugel moest op dinsdagavond 17 maart jl. uitrukken voor een bedrijfsbrand op industrieterrein Ekkersrijt. Een medewerker had een beginnende brand ontdekt aan de meterkast in een van de bedrijfshallen van Garagebedrijf De Burgh. Ook wist hij te melden dat er mogelijk nog een of meerdere slachtoffers werden vermist. Hierop werd de brandweer gealarmeerd.

Dat was het scenario voor de brandweeroefening ter voorbereiding op de ABWC wedstrijden van zaterdag 21 maart jl. Een medewerker was op een steiger ongelukkig ten val gekomen en raakte met zijn voet bekneld tussen de diverse buizen. Een tweede medewerker zat op het moment van het uitbreken van de brand op het toilet en had van het hele gebeuren niets meegekregen tot dat de brandweer hem op het toilet aantrof. Beide slachtoffers zijn in veiligheid gebracht en het brandje werd geblust. Uiteindelijk is het incident overgedragen aan de eigenaar van het pand.

20150317 202314
Foto: brandweer Son en Breugel
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner