Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, dinsdag 25 juni – Brandweer Son en Breugel heeft afgelopen dinsdag de jaarlijkse ludieke brandweeroefening tussen de korpsen van Son en Breugel en Nuenen georganiseerd.

Deze oefening staat in het teken van strijdlust, saamhorigheid en gezelligheid. De vier samengestelde ploegen gingen op alle fronten de strijd aan. Door de organisatoren is een parcours uitgezet met brandweer gerelateerde spelonderdelen met een ludiek karakter. De spelonderdelen bestonden dit maal uit boom hakken, ladder lopen met behulp van dienbladen met bekertjes water, opbouwen aflegsysteem met beperkt zicht, met water gevulde sponzen gooien zonder dat de onderlinge teamleden elkaar konden zien en een voetbalparcours met bladblazers. Dit alles vond plaats op het Oranjeveldje aan de Oranjestraat.

De start van de ludieke oefening was om 20.15 uur en na afloop, om ongeveer 22.00 uur, is de prijs aan het winnende team uitgereikt. Tevens werd afscheid genomen van een tweetal collega’s van brandweer Nuenen welke na vele jaren van actieve dienst stoppen.

Uiteindelijk hebben de beide korpsen onder het genot van een hapje en een drankje de ludieke oefening geëvalueerd in het Combigebouw aan de Rooijseweg.

100625 0262 publicatie2

Laatst aangepast (donderdag 29 augustus 2013 20:11)

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner