Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Afgelopen zaterdag hielden brandweer en wijkteams van Son en Breugel tussen 12.30 uur en 17.00 uur een open dag ter gelegenheid van de opening van het Combigebouw aan de Rooijseweg. Om van deze Open Dag een succes te maken is door beide instanties groots uitgepakt. Mede dankzij het prachtige weer werd het evenement druk bezocht. Er was voor groot en klein van alles te zien en te doen.

Naast het brandweermaterieel wat doorgaans in de brandweerkazerne gestald staat waren er ook een tal van andere spectaculaire voertuigen naar deze open dag gekomen. Niet alleen brandweervoertuigen waren er te bezichtigen, ook de ambulancedienst, politie en bergingsdienst stonden met verschillende voertuigen uitgestald op het evenemententerrein. Ook waren er historische brandweervoertuigen te bezichtigen en kon men vanuit een hoogwerker het evenemententerrein van bovenaf bekijken. In de remise van de brandweerkazerne waren diverse stands ingericht. De Brandweerwinkel verkocht haar artikelen als zoete broodjes terwijl enkele meters verder vele kinderen geschminkt werden als een echt slachtoffer met veel bloed en blauwe plekken.


Ook de traumahelikopter welke normaal gestald staat op militaire vliegbasis Volkel was enige tijd neergestreken op de open dag. In kleinere groepjes kon de helikopter van binnen bekeken worden en werd door het traumateam uitleg gegeven. Ook was er een kleurwedstrijd georganiseerd voorafgaand aan deze dag. De tekeningen waren deze dag te bewonderen in de remise. Tevens werden op het demonstratieterrein door de diverse hulpverleningsinstanties verschillende demonstraties gehouden. Als afsluiting van de geslaagde open dag werd omstreeks 16.30 een grote einddemonstratie gegeven waar zowel de ambulancedienst, brandweer en politie aan meededen.

Luchtfoto 001

Videocompilatie Open Dag Combigebouw en verenigingenmarkt:
http://www.youtube.com/watch?v=oF2ZpSBG0IM
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner