Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Youtube
Klik hier voor de promotiefilm
 

De (vrijwillige) brandweer post Son en Breugel onderdeeel van de Veiligheidsregio Brabant Zuidoost is een team enthousiaste vrijwilligers. Mannen en vrouwen met een diverse achtergrond: van huisvrouw tot monteur, van ambtenaar tot zelfstandig ondernemer. De brandweer van Son en Breugel draagt bij aan de brandweerzorg voor de inwoners en ondernemers uit Son en Breugel.

 

Kerntaken zijn blussen, assistentie bij ongelukken in het verkeer, storm- en waterschade, incidenten met gevaarlijke stoffen, redden van dieren in nood en het geven van voorlichting over brandveiligheid.

 

Het werk van een vrijwilliger is zeker niet vrijblijvend. Je begeeft je in omstandigheden die niet alledaags zijn. Je werkt intensief mee aan de veiligheid van je leefomgeving en biedt een helpende hand aan mens en dier. Iedere oproep is weer spannend, je weet nooit wat je zult aantreffen.

 

Is na het zien van de promotiefilm je interesse gewekt meld je dan aan voor een kennismaking en loop een avondje (19.30 - 22.30 uur) mee. Dit kan per mail op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Harry van Uden, Operationeel Manager post Son en Breugel, 06 - 51 224 555 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner